Victoria Ciocan- expresia jovialității și a inocenței în artă | Expoziție personală pe “Ritmuri interioare”

0
179
victoria ciocan în expoziție la Palatul Parlamentului

Loading

Salon Filmesque din București va fi de vineri, 7 octombrie gazda unui eveniment deosebit care are ca protagonistă tânăra artistă bucureșteană Victoria Ciocan. Cu o poftă de viață ce sfidează divinitatea însăi artista apare în fața publicului cu un număr de 16 lucrări de diverse dimensiuni expuse într-o atmosferă deosebită precum mărturisește chiar artista.

“Îmi face o foarte mare bucurie să vă invit vineri, 7 octombrie, la vernisajul primei mele expoziții, organizat la Salon Filmesque, ConstabtinnRobescu Nr 3, acolo unde aveți ocazia de a lua contact cu lucrările mele, într-o atmosfera care sper să vă ofere un moment de bucurie. Titlul expozitiei ” Ritmuri interioare” exprima o gama larga de trairi personale pe care am reusit sa le adaug in profunzimea panzelor mele. Alături de mine se va afla actrita Doina Ghitescu care ne va incanta cu prezenta ei efervescenta. Surprizele nu vor lipsi! Vă aștept cu multă emoție și nerăbdare! Intrarea este libera!”

Originară din București, a început să-și dezvolte latura artistică după ce a participat la niște cursuri de inteligență emoțională. Deși nu avusese tangențe cu domeniul cultural, ea activând în departamentul de resurse umane, Victoria și-a descoperit pasiunea pentru arte plastice în urmă cu 3 ani. Fiind inspirată de colegi, realiza adesea desene în timpul ședințelor de la serviciu. Mai apoi, a început să urmeze cursurile pictoriței Marina Bira, după care s-a înscris la Școala de Arte. Acolo a învățat bazele picturii de la profesorii Răzvan Augustin Radu și Florian Lucan. A participat la 5 expoziții de grup, dintre care trei în cadrul Bibliotecii Naționale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here