Ministerul Antreprenoriatului și Turismului organizează la Râmnicu Vâlcea, o întâlnire de lucru cu mediul de afaceri din turism

0
45

Loading

Pentru a veni în sprijinul înființării Organizației de Management al Destinație care va funcționa la nivel Regional, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului organizează la Râmnicu Vâlcea, o întâlnire de lucru cu mediul de afaceri din turism, autoritățile publice județene și locale, asociații profesionale din județele Vâlcea, Gorj, Olt, Dolj și Mehedinți.

Această întâlnire va fi prezidată de către doamna Tudorița Lungu- Secretar de stat în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și are ca scop lămurirea tuturor aspectelor referitoare la înființarea și funcționarea OMD-urilor.

Astfel, factorii relevanți din domeniul turismului din zona Olteniei sunt invitați să participe la aceasta întâlnire în Sala Mare a Consiliului Județean Vâlcea începând cu ora 11.30.

Organizațiile de Management al Destinației au misiunea de a deveni lider strategic în dezvoltarea destinației prin garantarea unui proces unic de luare a deciziilor, o strategie unică, gestionarea mixului de marketing precum și crearea unui flux optim de turiști!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here