“Lumini și Umbre”- O expoziție de excepție organizată la Galeria Cluj Art

0
310

Loading

Vineri, de Dragobete, dacă sunteți prin Cluj la plimbare sau doriți să vizitați ceva inedit, Galeria Cluj Art vă invită la o expoziție deosebită de artă contemporană. Expun artiști cunoscuți din toată țara, majoritatea cu expoziții de top la activ, atât în țară, cât și în străinătate.

Vernisajul expoziției va avea loc pe 24 februarie, ora 18.00, la Galeria Cluj Art, în strada Iuliu Maniu nr 40, intrarea dinspre Baba Novac.

Este vorba despre un eveniment de excepție ce reunește lucrările a unsprezece artiști contemporani organizat de Galeria Cluj Art în colaborare cu pictorul Viorel Trandafir și Roseart, revista artiștilor români contemporani. 

Expun artiștii: Diana Mitulescu, Dragoș Popescu, Gabriel Medvedov Rotomeza, Irina Venera, George Tănasă, Geliiona  Șchiopu,  Iulia Vasiliona Iliescu, Agnes Andrei, Lili Vega, Vasile Tholvay și Viorel Trandafir.

“Acest proiect a plecat de fapt de la ideea de prietenie. Majoritatea artiștilor care expun alaturi de mine la acest eveniment îmi sunt prieteni de suflet cu care m-am intersectat la diverse expoziții din țară sau din străinătate. La fel și prietenia deosebită pe care o am cu Galeria Cluj Art și care, iată, ne-a permis să expunem aici la Cluj. Va fi un vernisaj reușit cu siguranță, iar a doua zi, sâmbătă, vom face și o sesiune de pictură live. Expoziția va rămâne deschisă timp de o saptămână pentru iubitorii de artă din Cluj.”, povestește pictorul Viorel Trandafir unul dintre protagoniștii acestui eveniment.

În cuprinsul expoziției se regăsesc lucrări de metaloplastie, acuarelă, ulei, tehnică mixtă în stiluri diverse, de la artă contemporană până la clasic și chiar hiperrealism. 

Partener principal al acestui eveniment este Ferma Măgureni care va oferi un aer deosebit evenimentului cu renumitele vinuri naturale Lacrimi de lună, obținute eco pe dealurile însorite din podgoria Drăgășani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here